Ultimele stiri (316)

Noutati si evenimente

Soda Ocna Mureş a sărbătorit promovarea în Liga a III-a la ea acasă printr-o victorie în amicalul cu FC Unirea Alba Iulia

Scris de

Soda Ocna Mureş a sărbătorit în faţa propriilor suporteri câştigarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Alba şi promovarea în Liga a III-a printr-un amical cu FC Unirea Alba Iulia, meci câştigat la diferenţă categorică.

Soda s-a impus cu 6-2 (2-0) prin golurile marcate de V. Drăgan – 2 (unul din penalty), Gherman, Domşa, I. Pereat şi Onişor. Pentru unirişti au înscris Iacşa şi Onacă.

Soda Ocna Mureș premiată la Galtiu de către AJF Alba. Campioană județeană a ligii a IV-a!

Scris de

Echipa Soda Ocna Mureș a fost astăzi premiată ca și campioană județeană a ligii a IV-a și promovarea în Liga a III-a în cadrul unei festivități de premiere a fotbalului județean organizat de AJF Alba.

O manifestare de apreciat a Asociației Județene de Fotbal Alba, devenită deja tradiție, „Sărbătoarea fotbalului judeţean” recompensează echipele campioane la diferite paliere competiţionale, dar şi golgheterii diverselor eşaloane fotbalistice, în comuna Sântimbru strângându-se laureaţii acestui sezon, golgheterii, dar şi echipele ce s-au remarcat la capitolul sportivitate.

Cu 48 de goluri marcate pentru CS Ocna Mureș, campioana Ligii a IV-a, un record al ultimelor sezoane, Vali Drăgan a devenit a treia oară consecutiv golgheter al eșalonului, cu trei echipe diferite (Olimpia Aiud, Șurianu Sebeș și CS Ocna Mureș).

Soda Ocna Mureș revine după 11 ani în Liga a III-a, o reușită deosebită!

Felicitări băieților din echipă, a antrenorilor și a oamenilor de bine care au susținut și care susțin sportul din Ocna Mureș!

Hai Soda Dragă!

Sursa foto și parțial text: ziarulunirea.ro

Soda Ocna Mureş promovează la “masa verde” în Liga a III-a

Scris de

 

 

Unirea Cristuru Secuiesc nu deţine Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), motiv pentru care nu a fost acceptată participarea sa în barajul de promovare în eşalonul terţ.

AŞADAR SODA OCNA MUREŞ E ÎN LIGA III !!!

“Dubla” de baraj dintre Soda Ocna Mureş şi Unirea Cristuru Secuiesc ar fi urmat să se dispute în 23 şi 30 iunie.

Meciul Tur de Baraj - Liga a III a: SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc

Scris de

Sambata 23 iunie, echipa noastra draga SODA va sustine un maeci de baraj in compania castigatoarei ligii a IV a din judetul Harghita - AS Unirea Cristuru Secuiesc.
Va asteptam in Tribuna Gicu Domsa a Stadionului Dragostei sa incurajam echipa noastra in drumul spere liga a III a!
23.06.2018, ora 18.00 pe Stadionul Dragostei:
SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc
Toti in alb si albastru!
Hai SODA Draga!

Liga a V a, seria S2: Progresul Farau - SODA 2 Ocna Mures 4-3 (2-2)

Scris de

Ieri in ultima etapa a ligii a V a, seria S2: Progresul Farau - SODA 2 Ocna Mures 4-3 (2-2). Golurile echipei noastre au fost incrise de Harastasan (2) si Mocean
Echipa noastra pentru acest meci: Daniel Gorea, Edi Rus, Denis Mocean, Evius Bota, Tibi Herchi, Raul Petean, Adrian Branzeiu, Ioan Marton, Vasile Crisan, Lorand Lorinczi, Calin Harastasan. 
Rezerve: Enea Hirceaga, Rares Damian si Alex Baginean
Antrenori: Rares Damian si Attila Lorinczi
Maseur: Victor Haiduc
Multumim celor implicati la aceasta echipa, in special lui Rares Damian si juniorilor A1 condusi de dl prof Sebi Sanislav care au fost in majoritatea meciurilor prezenti la meciurile echipei.
Hai SODA Draga!

Multumim SORIN CORPODEAN! Respect!

Scris de

Felicitări CAMPIONILOR! 
Felicitări golgheterului absolut Valentin DRĂGAN!
⚽️??
Felicitări echipei pt câștigarea campionatului!


Eu plec cu sufletul împăcat ca mi-am încheiat misiunea in Stadionul Dragostei și la echipa de suflet!
Am lăsat in urma toată baza sportiva (3 terenuri funcționale) la un nivel pe care alte echipe de liga 2 nu o au! ... administrată bine va forma generatiile viitoare de fotbaliști, crescuți in curtea proprie!
Am format începând din 2016 toate grupele de copii (nascuti din anul 2005 și mai mici) și acum sunt cu toții participanți in competiții la fiecare categorie de vârsta in parte (câte doi ani de nastere consecutivi la fiecare echipa)
A fost înscrisă și echipa a doua in liga 5 din sezonul 2016-2017, echipa unde erau rulați și jucătorii tineri, dar și cei care nu jucau titulari la echipa de liga 4 in etapa respectiva
Am creat din 2016 o agenda anuală a evenimentelor, repetate ca ediții in aceeași data sau perioada a anului! ... vezi: Ziua Familiei Soda (Ianuarie), Cupa Dexter pt copii (Februarie-Martie), Săptămâna porților deschise (Aprilie), Trofeul “Gicu DOMȘA” pt cluburi, respectiv copii din scoli (Septembrie-octombrie), Trofeul “ Ilie STANCIU” pt echipe Old Boys (Septembrie-octombrie), Al nostru colind (Decembrie)
Marea realizare consider ca a fost in partea de infrastructura a bazei sportive (instalația automata de irigație și aspersoare, porți noi fixe și mobile de toate dimensiunile, banci noi de rezerva pe toate terenurile, instalația de sonorizare din Tribuna “Gicu DOMȘA”, condițiile noi oferite după renovarea zonei vestiarelor și condițiile de refacere, sauna, etc) și pe partea sportiva de asemenea funcționarea piramidei fotbalului de la copii de 7-8 ani pana la seniori și chiar Old Boys și fotbal feminin.
Clubul era pregătit deja pentru a trece la un alt nivel de performanța și asta după doar doi ani și jumătate, de când m-am întors acasă alături de Marius Stîncel!
Am reușit ÎMPREUNĂ cu Marius, având sprijinul autorităților locale, dar mai ales și al unor oameni cu suflet mare pt echipa SODA, sa facem in doi ani și jumătate ceea ce altii nu fac în toată viața lor!

RESPECT tuturor celor care au contribuit, intr-un fel sau altul, la reconstrucția unui stadion istoric (care a găzduit primul joc din România disputat in nocturna in 30.08.1936), dar mai ales la revitalizarea activității clubului de fotbal!

Viața îmi e călăuzită de reclama mea de suflet lansată in 1990, de către ADIDAS TORSION: 
“ Dacă vrei cu adevărat, POȚI!”

PS: Va rog sa nu mai insistați, cel puțin in privința mea, cu întoarcerea! ... ma refer la toți care dau comentarii sau îmi scriu mesaje private!
Am spus și o repet:
NIMENI și NIMIC nu vor schimba decizia mea luată vineri seara!

Hai SODA Dragă! ?⚪️?

Etapa a 30 a: SODA Ocna Mures – Energia Sasciori 6-0 (3-0)

Scris de

Etapa a 30 a: SODA Ocna Mures – Energia Sasciori 6-0 (3-0)
Au inscris Vali Dragan (2), Dani Vaidasigan , Marcel Domsa, Nelutu Cocis si Ovidiu Maier
O victorie clara, obtinuta la pas in care oaspetii au contat doar in primele 10 minute de joc. Purtati spre victorie de numerosul public prezent in Tribuna “Gicu Domsa” a Stadionului Dragostei, echipa noastra a transat acest meci pana la pauza cand deja scorul era 3-0, pana la final am consemnnat numeroase ocazii concretizate cu inca 3 goluri.
Din pacate golgeterul echipei Vali Dragan a suferit o acidentare la sfarsitul meciului.
Lipsiti de aportul mai multor titular, antrenorii Ionut Pereat si Ovidiu Maier s-au bazat pe următorul lot:
Marian Clipici, Cata Ivascu, Cristi Ivascu, Marian Gorba, Daniel Vaidasigan, Paul Man, Szili Csegoldi, Marian Gut, Marcel Domsa, Cristi Onisor si Vali Dragan.
Rezerve: Eneie Tiboc, Nelutu Cocis, Mihai Brie, Bota Evius, Sergiu Moise si Ovidiu Maier
Medic Rares Danila
Delegat Alin Cocis 
Maseur Marius Chirila
Si iata ca dupa incheierea campionatului, echipa noastra castiga Titlul de Campiona Judeteana, devansand ocupanta locului secund cu 2 puncte.
Un campionat lung in care am avut perioade faste si mai putin faste, dar pana la urma obiectivul echipei a fost indeplinit.
Felicitari tuturor celor care au facut posibila aceasta performanta: jucatori, antrenori, medic, maseur, conducera clubului, autoritatile locale, sponsorilor si nu in ultimul rand suporterilor care ne-au sustinut pe parcursul acestui campionat.
Urmeaza meciul de baraj pentru accederea in Liga a III a, cu reprezentanta judetului Harghita – Unirea Cristuru Secuiesc, in 23 iunie pe Stadionul Dragostei si in 30 iunie in deplasare la Cristuru Secuiesc.
Inca o data felicitari baietilor pentru aceasta performana!
Hai SODA Draga!

Abonează-te la acest feed RSS