Ultimele stiri (335)

Noutati si evenimente

OFICIAL: suntem campionii Ligii a 4-a, sezonul 2019-2020!

Scris de

Astăzi, Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a hotărât înghețarea tuturor competițiilor la nivel județean, cu excepția Cupei României!

Odată cu această decizie, am devenit campioni!

A fost un campionat interesant, dar totodată ciudat, din cauza pandemiei, care a lovit întreg fotbalul!

Nu avem cuvinte sa exprimăm ceea ce simțit acum, știind cat de mult am muncit pentru a demonstra că suntem cu adevărat cei mai puternici, deși eram cotați mult sub valoarea arătata pe teren!

 

Dovada că am fost cei mai buni, este simplul fapt că am preluat șefia ligii a 4-a in etapa a 3-a, și am pastrat-o la noi până acest moment, având nu mai puțin de 14 victorii și două egaluri, fara sa cunoaștem gustul înfrângerii, având și 5 puncte avans față de principala contracandidata la actualul moment!

Ne bucurăm acum, trăim clipa, însă suntem conștienți că avem mult de muncit pentru a ajunge acolo unde ne-am propus – in Liga a 3-a! Așteptăm informații referitoare la jocurile de baraj, și sperăm la o relaxare pentru a reuși să ne organizăm fara prea mari eforturi financiare pentru aceste dueluri!

Totodată, ceea ce trăim astăzi, nu putea avea loc fără aportul maxim al jucătorilor, care au înțeles ceea ce înseamnă o familie într-un vestiar!

 

De asemenea, ținem să pe mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, in frunte cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Consiliului Local Ocna Mureș, conducerii Clubului Sportiv Ocna Mureș, și nu în ultimul rând, vouă, minunaților suporteri, care ne-ați fost alaturi!

Desigur, va revine datoria sa ne susțineți in continuare, iar noua ne revine datoria sa vă ținem aproape de noi!!!

Punem pe.foaie tot ce tine de organizare, incercam sa dam drumul la antrenamente cu respectarea tuturor normelor și vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă!

Un, doi, trei… Și: Campioniiiiii, Campioniiiiii, ole, ole, ole!

Gata amicalele! Victorie cu Spicul Daia Română în ultimul test!

Scris de

 

Astăzi, pe stadionul Soda, am întâlnit Spicul Daia Română, una dintre cele mai bune formații din Liga a 4-a! Am avut o prestație solidă, cu un joc bun, și multe situații de gol! S-a intrat la cabine cu scor alb, după care, în repriza secundă ne-am desprins!

 

Au marcat:

 

?????? (???. ?? - ??? ????? ?? ?? ???????? ????)

 

???? (??, ??)

 

CS Ocna Mureș: Adi Roman - Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Zoli Borșoi, Alex Kiraly (Industria Galda) - Paul Man - Claudiu Marcu, Bogdan Ștef, Flaviu Chișu, Darius Șumblea - Adrian Pintea (Victoria Cluj). Au mai evoluat: Tudor Cristea, Bogdan Nemeș, Emil Dandoș, Huni Kiss, Alex Hada, Dani Vaidasigan, Paul Hoca, Sergiu Moise, Cătălin Uță! A lipsit Vlad Ignat - bolnav / internat în spital! Antrenor principal - Gabriel CotoarăAntrenori Secunzi - Romeo Arinar și Tudor Stan.

 

În săptămâna care urmează, CS Ocna Mureș va avea 3 antrenamente, iar sâmbătă, 29.02.2020, vom evolua acasă, în prima etapă din Liga a 4-a, cu Nicolae Linca Cergău!

 

Hai Soda Dragă!!!

 

CS Ocna Mureș - AS Energia Săsciori: 6-0

Scris de

Sâmbătă, 16 noiembrie de la ora 14.30, Soda a jucat acasă împotriva celor de la Energia Săsciori. Runda a 13-a a Ligii a 4-a a fost una în care liderul CS Ocna Mureș a învins fără emoții cu 6-0 echipa din Săsciori.

CS Ocna Mureș: Adi Roman – Dani Vaidasigan, Szili Csegoldi, Cătălin Uță, Victor Mureșan – Huni Kiss, Sergiu Moise, Alex Hada, Claudiu Marcu – Flaviu Chișu, Bogdan Ștef. Pe banca: Vlad Ignat, Adi Spinean, Raul Bedelean, Zoli Borșoi, Paul Man, Tudor Cristea, Călin Hărăstășan. Antrenor principal – Gabi Cotoară. Antrenori Secunzi – Romeo Arinar și Tudor Stan.

Au marcat:

Bogdan Ștef
Claudiu Marcu
Gavriluță (autogol)
Szili Csegoldi
Adi Spinean – 2 goluri

Săptămâna viitoare se joacă în deplasare la Spicul Daia Română!

Hai Soda Dragă!

Juniori F Etapa 4: CS OCNA MURES - CSO CUGIR 3-5

Scris de


Au marcat: David Helerea,  Katona Andrei,  Spaniol Antonio Florin

Au jucat: Solea Raul, Spaniol Antonio Florin, Helerea David, Katona Andrei, Popa Rares, Iancau Eduard, Krakkai Cristian Eduard, Herchi Alexandru, Luca Miclos, Șuba Elias

Antrenor: Norbert Suba

JUNIORUL AIUD - CS OCNA MURES 4-2(3-2)

Scris de

Juniori D U13 seria D3 etapa 4
JUNIORUL AIUD CS OCNA MURES 4-2(3-2)

Asa cum ne-am asteptat, am avut parte de un meci dificil pe terenul liderului.
Prima repriza a fost echilibrata, am luptat de la egal la egal cu gazdele, dar acestea au intrat la vestiare cu un gol avantaj.
In partea a doua a meciului am incercat sa egalam, in special prin cateva contraatacuri bune, dar oboseala si-a pus amprenta asupra jocului nostru, jucand in efectiv redus, numai cu o rezerva, iar obiectivul nostru de a egala s-a naruit cand o greseala personala a pus un adversar in pozitie favorabila, acesta prinzand un sut perfect de la aproximativ 15 m direct in vinclu, astfel scriindu-se istoria meciului.

Golurile marcate de:
Bogdan KOVACS ⚽️⚽️

Echipa noastra a evoluat in urmatoarea componenta:
Andrei NEAMTU, Nino BARTHA, Catalin PUIA, Bogdan PUSCAS, Flaviu STOICA, Florin BIRO, Razvan BOTEZAN, Denis MOISE, Raul MORUSCA, Bogdan KOVACS, Alexandru RAT, Mihai KOVACS.

Antrenor Marius MAXIM

Multumim sustinatorilor! ⚽️
Felicitari baietilor pentru efort si daruire!

CS Ocna Mureș – Voința Stremț 3-1 (2-0)

Scris de

Liderul Ligii a 4-a, Soda Ocna Mureș, echipă condusă de Gabriel Cotoară a obținut acasă a 7-a victorie consecutivă, scor 3-1 (2-0), cu Voința Stremț

Marcatori: T. Cristea (42 din penalty, 45), Chișu (58), respectiv R. Muntean (50)

A fost un meci plin de acțiune, gazdele au ratat în min. 19 un penalty și ultima jumătate de oră au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Al. Hada. Cei de la Voința Stremț au redus diferența prin golul lui lui R. Muntean din lovitură liberă.

Un meci în care am suferit, după ce am rămas în inferioritate, însă victoria este cu atât mai prețioasă, încât am reușit să ne apărăm foarte bine! Vrem să dedicăm victoria lui Neluțu Cociș, care este parte din familia noastră!

Vrem de asemenea să dedicăm acest succes muncit și minunaților suporteri, care ne-au fost alături necondiționat și i-am simțit aproape de noi în momentele grele, peste care am trecut împreună!” a declarat Tudor Stan, antrenorul secund al ocnamureșenilor.

Apel către șefii fotbalului județean: Opriți jocurile dure și atmosferele ostile!

Scris de

Către,
Asociația Județeană de Fotbal Alba – președinte Cristian Petropulos și întreg fotbalul județean!

Având în vedere ultimele întâmplări petrecute la jocul pe care Clubul Sportiv Ocna Mureș l-a disputat în runda a 6-a, în Liga a 4-a Alba, în deplasare, la Viitorul Vama Seacă, vă atragem atenția cu următoarele puncte de vedere!
Clubul Sportiv Ocna Mureș a retrogradat la finele sezonului 2018-2019 în campionatul județean Liga a 4-a, organizat de susnumita Asociația Județeană de Fotbal Alba. Banca tehnică a echipei a suferit modificări, de asemenea și lotul! De când ne-am aflat programul și am început pregătirea, s-a creat o mare vâlvă în jurul disputării partidelor din etapaa 5-a și etapa a 6-a, numite „derby-uri” locale, pe care urma se le disputăm împotriva formațiilor Inter Unirea și Viitorul Vama Seacă. Dacă jocul cu Inter Unirea a fost organizat pe terenul nostru, din Ocna Mureș, unde ne-am pregătit exemplar pentru e preîntimpina orice situație nedorită (lucru confirmat inclusiv de observatorul partidei – domnul Marcel Neagu), la disputa din deplasare, de la Vama Seacă, lucrurile au scăpat de sub control!
În primul rând, în jurul acestei dispute s-a creat o atmosferă ostilă, din partea gazdelor, care au declarat în mod public, că vor să își învingă adversarii, cu orice preț! Înțelegem acest lucru, este bine că își doresc asta, însă nu ne-am gândit că expresia „cu orice preț” poate fi luată în totalitate în calcul.
Înainte de a menționa motivele care ne-au pus în postura de a trage acest semnal de alarmă, menționam faptul că am solicitat în repetate rânduri președintelui AJF Alba, domnului Cristian Petropulos să aibă în vedere acest joc, în special din punct de vedere al organizării, și asigurarea siguranței jucătorilor și staff-ului tehnic. După cum bine știți, la stadionul din Vama Seacă nu sunt vestiare conectate cu suprafața de joc, iar pentru a ajunge pe gazon, trebuia parcursă o distanță de peste 150 de metri, prin drumul public, unde puteau avea loc evenimente neplăcute, mai ales în jurul acestei atmosfere create. Am trecut cu bine peste acest aspect și am scăpat teferi și nevătămați, însă nu la fel au stat lucrurile pe teren!
Brigada de arbitri, condusă de centralul Horațiu Balea a avut o prestație buna, în ceea ce privește deciziile luate, fără să înfluențeze rezultatul final, cu mici scăpări în afara regulamentului. Suntem consțienți de faptul că arbitrul a evitat să acorde mai mutle cartonașe galbene echipei gazdă, pe motiv să nu agite și mai mult spiritele, însă aceste măsuri au fost luate eronat, considerăm noi, având în vedere lucrurile petrecute pe teren! Iată deciziile pe care le contestăm și atragem atenția să nu mai fie repetate, în toate cazurile, nu numai în cazul CS Ocna Mureș:
1. Gazdele au început jocul foarte agresiv, cu faulturi repetate, dese fragmentări ale jocului și multe proteste la adresa „cavalerilor fluierului”
2. Siguranța jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic a fost amenințată în reptate cazuri, când o persoană a pătruns de mai multe ori în zona băncilor tehnice, din afara terenului, cu o sticlă cu băuturi alcoolice în mână, protestând pentru deciziile arbitrilor și aducând injurii și amenințări băncii noastre de rezerve.
Mai mult, pe lângă faptul că acceptăm jocul bărbătesc, cel care a ridicat la rang de artă acest sport, înțelegem duritatea sportivă, însă ne dezicem de comportamentul grobial al unor jucători! Defensiva adversă a faultat în mod repetat, însă fundașii centrali ai echipei adverse au primit cartonașe galbene (sancțiuni disciplinare), abia după mai multe proteste, fără a le fi „taxate” intrările.
Atacanții formației adverse au comis mai multe faulturi, o parte însemnată dintre acestea care au rămas nesancționate, iar acest lucru s-a văzut pe gleznele, tibiile și pielea jucătorilor noștri.
Fundașul nostru Szilard Csegoldi a fost lovit în mai multe rânduri în zona gleznei, unde se știa că a suferit o accidentare în urmă cu 3 săptămâni, și abia a revenit la pregătire. Juniorul nostru Paul Hoca a fost schimbat imediat după pauză, după ce a fost faultat în repetate rânduri, și a primit cartonaș galben după ce a izbuncit și și-a cerut dreptatea, fără să o primească.
Și acum trecem la lucrurile cu adevărat grave:
• În minutul 70 al partidei, fundașul nostru stânga, Victor Mureșan a avut un duel aerian cu un jucător advers. Victor Mureșan a fost lovit în zona capului, lucru extrem de grav în fotbal, motiv pentru care acea zonă i s-a umflat și nu a mai putut că continue duelul. Nici arbitrul asistent de pe acea parte, sub ochii căruia a avut loc duelul, nici centralul nu au sanționat în vreun fel acea lovitură, iar jocul a fost reluat prin aruncare de la margine! Poate la duelul care urmează al echipei din Vama, același jucător va „recidiva” și va mai scoate un alt „coleg” de pe teren, atâta timp cât nu este sancționat disciplinar! Menționăm că, Victor Mureșan s-a depalsat la Sibiu, la un control, pentru că amețea des după acea lovitură și nu se simțea în deplinătatea funcțiilor mintale.
• Imediat după minutul 80 al meciului, atacantul nostru, Ioan Cociș a preluat o minge la mijlocul terenului și a inițiat un contraatac. Acesta s-a aflat în duel cu fundașul central al gazdelor, Bucureștean, care l-a oprit pe Cociș prin fault, cu un procedeu fizic, spunem noi, cu cotul în zona gâtului, din alergare. Arbitrul a considerat că duelul a fost corect (umăr la umăr), însă atacantul nostru, golgheterul echipei și unul dintre fotbaliștii providențiali, a rămas căzut pe teren și s-a cerut intervenția medicilor. Stupoare la prima vedere, genunchiul lui Ioan Cociș nu mai era la locul său, după ce, se pare, din alergare, a fost lovit și în zona piciorului. Normal că Bucuruștean avea deja un cartonaș galben și nu a primit sancțiunea care se impunea, jocul fiind lăsat liber de arbitru. Deși ne așteptam ca jucătorul nostru să își revină, acest lucru nu s-a întâmplat, iar în urma unui control amănunțit efectuat la o clinică de specialitate la Cluj-Napoca, medicii au tras o concluzie sumbră – RUPTURĂ TOTALĂ A LIGAMENTELOR! După o intrare urâtă, nesancționată în vreun fel, CS Ocna Mureș și-a pierdut golgheterul, cel puțin până în returul actualului sezon!
• La o altă fază din finalul jocului, Bogdan Ștef, cel care a intrat pe teren în locul lui Victor Mureșan, a avut și el aprte de un duel aerian, ieșit din tiparele fotbalului. Acesta s-a înălțat exemplar spre minge, însă un cot în figură la scurtcircuitat și l-a trântit pe gazon, unde a rămas momente bună. Bineînțeles, și la această fază arbitrul a lăsat jocul liber!
Așadar, domnilor conducători ai fotbalului din Alba, domnule președinte Cristian Petropulos, domnule președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Alba Alexandru Vodă, domnilor observatori, vă rugăm respectuos să nu mai încurajați astfel de întâmplări pe stadioanele din Alba, vă rugăm să le atrageți atenția arbitrilor, să îi notați așa cum se cuvine și să preîntâmpinați accidente de acest fel, prin discuții, ședințe și de ce nu, chiar prin sancțiuni!
Noi, CS Ocna Mureș, nu avem nimic de împărțit cu nimeni, suntem un club ca oricare altul în fotbalul județean, cu o situație financiară bună, o conducere implicată, un staff tehnic pregătit și un lot bun, care, la unison, ne dorim doar să jucăm fotbal sub egida fair-play-ului și a regulamentelor de fotbal! Nu vrem să fim primiți cu pâine și sare la jocuri, nu vrem să fim menajați, ne implicăm și în luptă, dar aceasta să fie una corect și în limitele sportivității!

CS Ocna Mures

Nicolae Linca Cergău – CS Ocna Mureș 2-6 (2-2)

Scris de

Ocnamureșenii de la CS Ocna Mureș s-au impus astăzi, în deplasare, împotriva celor de la Nicolae Linca Cergău, câștigând primul meci din campionatul 2019-2020, Liga a IV-a.

Minutul 8 a adus primul gol pentru oaspeți dar după încă fix 8 minute egalăm prin Tudor Cristea care a punctat cu capul din centrarea excelentă a lui Claudiu Marcu. Minutul 20 ne aduce al doilea gol, după o lovitură liberă excelent executată de Claudiu Marcu! În minutul 44 suntem egalați și prima repriză s-a terminat 2-2.

În a doua repriză au marcat:Neluțu Coșiș (min.48 și min. 59), Paul Hoca (min. 85) și Huni Kiss (min. 86). Scor final Nicolae Linca Cergău – CS Ocna Mureș 2-6 !

Iată și lotul de astăzi:

CS Ocna Mureș: Vlad Ignat – Daniel Vaidasigan, Cătălin Uță, Zoltan Borșoi, Victor Mureșan – Szilard Csegoldi (c) – Sergiu Moise, Tudor Cristea, Alexandru Hada, Claudiu Marcu – Neluțu Cociș. Pe banca sunt – Hunor Kiss, Paul Hoca, Bogdan Ștef, Bogdan Nemeș, Adrian Spinean, Raul Bedelean.
Antrenor Principal – Gabriel Cotoară
Antrenori Secunzi – Romeo Arinar și Tudor Stan

Felicitări băieți!

Abonează-te la acest feed RSS