Egal în primul amical! 3-3 cu Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș!

Scris de  , Publicat în Ultimele stiri
  • Citit 617 ori
Sâmbătă, 25 iulie 2020, am susținut primul amical din perioada de pregătire, în deplasare la Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș!
Am întâlnit un adversar extrem de puternic, care ne-a dominat în multe momente ale jocului, însă am reușit să ținem piept atacurilor adverse și în final, am remizat, scor 3-3!
Am deschis scorul în minutul 15, în urma unui autogol, după o centrare foarte bună a lui Paul Man!
Golul 2 al nostru a fost marcat de Bogdan Nemeș, in minutul 78, cu o lovitură de cap excelenta, după o centrare a lui Flaviu Chișu!
Am egalat la 3, în minutul 90, după un penalty scos de Darius Șumblea și transformat printr-o Panenka de către Flaviu Chișu!
A fost un test util pentru echipa noastră, cu o mare risipă de efort, în care ne-am făcut antrenamentul și am ieșit cu capul sus de pe teren!
Mai avem mult de muncă, însă așteptăm jocurile de baraj încrezători și cu un moral destul de bun!
CS Ocna Mureș: Vlad Ignat - Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Cătălin Uță, Victor Mureșan - Paul Man, Sergiu Moise - Flaviu Chișu, Alex Hada, Darius Șumblea - Adi Pintea. Au mai evoluat - Mark Decean, Huni Kiss, Alex Kiraly, Bogdan Nemeș și Paul Hoca!
Miercuri 29 iulie 2020, de la ora 19.00, vom evolua un alt meci amical, contra formației Industria Galda, care a făcut testele COVID-19 și toți jucătorii plus staff-ul au ieșit negativi!
Hai Soda Dragă!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Log in

create an account