Admin website
Admin website

OFICIAL: suntem campionii Ligii a 4-a, sezonul 2019-2020!

Publicat în Ultimele stiri

Astăzi, Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a hotărât înghețarea tuturor competițiilor la nivel județean, cu excepția Cupei României!

Odată cu această decizie, am devenit campioni!

A fost un campionat interesant, dar totodată ciudat, din cauza pandemiei, care a lovit întreg fotbalul!

Nu avem cuvinte sa exprimăm ceea ce simțit acum, știind cat de mult am muncit pentru a demonstra că suntem cu adevărat cei mai puternici, deși eram cotați mult sub valoarea arătata pe teren!

 

Dovada că am fost cei mai buni, este simplul fapt că am preluat șefia ligii a 4-a in etapa a 3-a, și am pastrat-o la noi până acest moment, având nu mai puțin de 14 victorii și două egaluri, fara sa cunoaștem gustul înfrângerii, având și 5 puncte avans față de principala contracandidata la actualul moment!

Ne bucurăm acum, trăim clipa, însă suntem conștienți că avem mult de muncit pentru a ajunge acolo unde ne-am propus – in Liga a 3-a! Așteptăm informații referitoare la jocurile de baraj, și sperăm la o relaxare pentru a reuși să ne organizăm fara prea mari eforturi financiare pentru aceste dueluri!

Totodată, ceea ce trăim astăzi, nu putea avea loc fără aportul maxim al jucătorilor, care au înțeles ceea ce înseamnă o familie într-un vestiar!

 

De asemenea, ținem să pe mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, in frunte cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Consiliului Local Ocna Mureș, conducerii Clubului Sportiv Ocna Mureș, și nu în ultimul rând, vouă, minunaților suporteri, care ne-ați fost alaturi!

Desigur, va revine datoria sa ne susțineți in continuare, iar noua ne revine datoria sa vă ținem aproape de noi!!!

Punem pe.foaie tot ce tine de organizare, incercam sa dam drumul la antrenamente cu respectarea tuturor normelor și vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă!

Un, doi, trei… Și: Campioniiiiii, Campioniiiiii, ole, ole, ole!

Citeşte mai departe ...

Gata amicalele! Victorie cu Spicul Daia Română în ultimul test!

Publicat în Ultimele stiri

 

Astăzi, pe stadionul Soda, am întâlnit Spicul Daia Română, una dintre cele mai bune formații din Liga a 4-a! Am avut o prestație solidă, cu un joc bun, și multe situații de gol! S-a intrat la cabine cu scor alb, după care, în repriza secundă ne-am desprins!

 

Au marcat:

 

?????? (???. ?? - ??? ????? ?? ?? ???????? ????)

 

???? (??, ??)

 

CS Ocna Mureș: Adi Roman - Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Zoli Borșoi, Alex Kiraly (Industria Galda) - Paul Man - Claudiu Marcu, Bogdan Ștef, Flaviu Chișu, Darius Șumblea - Adrian Pintea (Victoria Cluj). Au mai evoluat: Tudor Cristea, Bogdan Nemeș, Emil Dandoș, Huni Kiss, Alex Hada, Dani Vaidasigan, Paul Hoca, Sergiu Moise, Cătălin Uță! A lipsit Vlad Ignat - bolnav / internat în spital! Antrenor principal - Gabriel CotoarăAntrenori Secunzi - Romeo Arinar și Tudor Stan.

 

În săptămâna care urmează, CS Ocna Mureș va avea 3 antrenamente, iar sâmbătă, 29.02.2020, vom evolua acasă, în prima etapă din Liga a 4-a, cu Nicolae Linca Cergău!

 

Hai Soda Dragă!!!

 

Citeşte mai departe ...

ACS Spicul Daia Română - CS Ocna Mureș

Publicat în Meciuri Seniori

 

 

Duminică, 24 noiembrie, echipa de fotbal SODA Ocna Mureș se va deplasa la Daia Română unde, de la ora 14.00, va susține un meci greu împotriva celor de la ACS Spicul Daia Română.

Cu acest prilej, Clubul Sportiv Ocna Mureș împreună cu pagina de Facebook “Frumusețea Amintirilor” asigură transportul suporterilor, în limita locurilor disponibile, la meciul de duminică, din deplasare, din etapa a 14-a a Ligii a 4-a, contra echipei Spicul Daia Română!

Toți suporterii care vor să încurajeze echipa în următoarea deplasare se pot înscrie pe pagina “Frumusețea Amintirilor” (link aici https://www.facebook.com/Frumusetea-amintirilor-431053113734079/) sau la telefon 0722589065, până miercuri.

Avem nevoie de voi! Hai Soda Dragă!!!

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account