Admin website
Admin website

ACS Spicul Daia Română - CS Ocna Mureș

Publicat în Meciuri Seniori

 

 

Duminică, 24 noiembrie, echipa de fotbal SODA Ocna Mureș se va deplasa la Daia Română unde, de la ora 14.00, va susține un meci greu împotriva celor de la ACS Spicul Daia Română.

Cu acest prilej, Clubul Sportiv Ocna Mureș împreună cu pagina de Facebook “Frumusețea Amintirilor” asigură transportul suporterilor, în limita locurilor disponibile, la meciul de duminică, din deplasare, din etapa a 14-a a Ligii a 4-a, contra echipei Spicul Daia Română!

Toți suporterii care vor să încurajeze echipa în următoarea deplasare se pot înscrie pe pagina “Frumusețea Amintirilor” (link aici https://www.facebook.com/Frumusetea-amintirilor-431053113734079/) sau la telefon 0722589065, până miercuri.

Avem nevoie de voi! Hai Soda Dragă!!!

Citeşte mai departe ...

CS Ocna Mureș - AS Energia Săsciori: 6-0

Publicat în Ultimele stiri

Sâmbătă, 16 noiembrie de la ora 14.30, Soda a jucat acasă împotriva celor de la Energia Săsciori. Runda a 13-a a Ligii a 4-a a fost una în care liderul CS Ocna Mureș a învins fără emoții cu 6-0 echipa din Săsciori.

CS Ocna Mureș: Adi Roman – Dani Vaidasigan, Szili Csegoldi, Cătălin Uță, Victor Mureșan – Huni Kiss, Sergiu Moise, Alex Hada, Claudiu Marcu – Flaviu Chișu, Bogdan Ștef. Pe banca: Vlad Ignat, Adi Spinean, Raul Bedelean, Zoli Borșoi, Paul Man, Tudor Cristea, Călin Hărăstășan. Antrenor principal – Gabi Cotoară. Antrenori Secunzi – Romeo Arinar și Tudor Stan.

Au marcat:

Bogdan Ștef
Claudiu Marcu
Gavriluță (autogol)
Szili Csegoldi
Adi Spinean – 2 goluri

Săptămâna viitoare se joacă în deplasare la Spicul Daia Română!

Hai Soda Dragă!

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account